De prijs / kwaliteitsverhouding van Pasado
Pasado biedt u een uitstekende prijs / kwaliteitsverhouding aan. Wij bieden kwaliteitsvolle gerechten aan zeer democratische prijzen. Het concept van Pasado is er voor iedereen en alle doelgroepen en soorten feestjes. Onze ambitie is lekker en voldoende eten op uw feest te brengen, niet u met een financiële kater op te zadelen. Deze democratische prijzen zijn dan nog eens voor een hoofdschotel (min of meer à volonté) waar andere foodtrucks wel eens durven een hapje of één portie te geven.
Variëteit aan onze gerechten
Pasado biedt een grote variëteit van gerechten aan. Het concept is eigenlijk simpel: grote pannen waar allerlei gerechten in gemaakt kunnen worden. Er zijn haast geen beperkingen. Een ovengerecht? Zelfs dat kan in een kwinkslag naar een pangerecht worden omgezet. Ieder mens heeft zijn eigen voorkeuren en smaken. Bij Pasado Foodtruck & Catering vormt dit geen probleem: u kiest namelijk 3 gerechten die dicht of juist heel ver van elkaar aanleunen! Catering diensten naar uw wensen.
Sfeer en beleving op het event
De goede feestjes zij diegenen waar later nog over gepraat wordt. Met Pasado haal je sfeer en beleving op uw event. Het foodtruck concept op een feest of evenement brengt een aantal extra sfeertroeven. Ons concept is visueel attractief. Wij verschuilen ons niet binnen onze truck maar bereiden de gerechten voor jullie ogen! Er wordt aan live cooking gedaan en wees maar zeker, dit geeft een enorm extra cachet aan uw evenement. Mensen zijn nieuwsgierig en bewegen zich naar onze houten toog, doen een babbeltje met elkaar en met de koks en krijgen een gezellig solidariteitsgevoel. Happy together.
Pasado zorgeloze catering, efficiëntie en afwerking
Maximalisatie van efficiëntie. Het praktisch gemak van onze werkwijze is ook een doorslaggevende factor: bij ons geen elektriciteitspannes of verlengdraden die weggestoken moeten worden. Wij zijn namelijk makkelijk autonoom: wij hoeven geen elektriciteit of geen wateraansluiting. Enkel een vlakke ondergrond, een kraantje water in de buurt en een makkelijk toegankelijk plekje en u zult ons niet meer horen. Wij arriveren en doen ons werk en ontzorgen u van alles wat met catering te maken heeft.
Foodtruck en het "mobiele" catering concept
Wij hangen niet af van onze foodtruck(s). Doet u een feestje in de tuin of ergens waar onze vierwieler niet kan geraken? Geen probleem. Onze houten togen geraken overal! Zo kunnen wij ons concept overal aanbieden, ook binnen!
Snelle bediening, geen files bij Pasado
Een snelle bediening of bediend worden op het juiste moment is al een half geslaagd feest. Eens het feestje op volle gang is, zie ik met andere concepten op grote feesten soms de ellenlange rijen met lede ogen aan. Ik zou er zelf niet graag instaan want je had juist een leuke babbel met je collega of vriend die je al lang niet meer gezien had. Wij hebben al feesten gedaan waarin wij op een half uur 400 man kunnen bedienen. Wij steken namelijk veel tijd in de (voor)bereiding, maar eens de gerechten klaar zijn is het opscheppen en klaar. De klant kan zelf zijn garnering aanbrengen zoals hij/zij het wenst. Met Pasado haal je een ervaren cateringdienst in huis, of in de tuin, of in de zaal, of op het plein,...
Pasado is meer dan catering
Pasado is meer dan enkel catering. Wij zijn natuurlijk geen all in evenementenbureau, maar proberen u wel te helpen met zoektocht naar leveranciers van feesttenten, tafels en stoelen, dj's, dranken, materiaal enzovoort. Hebt u dus nog een aantal zaken die moeten geregeld worden, zeg het ons gerust en wij kijken wat we voor u kunnen doen. Wij proberen dus altijd klantvriendelijk en flexibel te zijn. Welkom in de wereld van Pasado.
Transparante offertes en facturen
Transparante offertes en facturen, goede afspraken maken goede vrienden. Eens het evenement afgelopen is, volgt natuurlijk altijd jammer genoeg de betaling :-). Ook hier munten wij in uit: geen extraatjes die je achteraf niet had verwacht, geen standkosten, zelfs niet altijd personeelskosten. U betaalt gewoon wat er is afgesproken en geen cent meer of minder. Zo houden wij onze klanten tevreden en dat zie je aan de recensies op de sociale media en op Google.