Mediterraanse en Mexicaanse foodtruck catering services van Pasado

Pasado Catering.

Pasado brengt gerechten uit de wereldkeuken op je bord. Je hebt een ruime keuze aan gerechten en je kan combineren naar hartelust. Porties kunnen aangepast naargelang het type feest.

Kok aan huis.

Pieter Uytterlinde heeft op zijn verre reizen inspiratie opgedaan en kan je daardoor een heel verscheiden waaier aan eenpansgerechten voorschotelen. Pasado takes you on a journey!

Huren van foodtruck.

Pasado heeft 2 foodtrucks, groen en blauw. Maar Pasado Catering is flexibel en kookt waar u wilt met of zonder foodtruck. Voor buiten-feesten zijn de foodtrucks wel een extra belevenis.

De Mediterraanse en Mexicaanse foodtruck catering van Pasado zorgt ervoor dat u zich op uw feest in een Zuiders land waant. Vooral de paëlla is een absolute aanrader!

We proberen met onze Mediterraanse en Mexicaanse gerechten een goed gevoel op uw bord te brengen en een vakantiegevoel uit te lokken. Onze foodtrucks zijn bekleed met verschillende Zuiderse geschilderde afbeeldingen zodat dit dat extra tikkeltje sfeer en ontspanning teweeg brengt.

Voorbeelden van Mediterraanse gerechten zijn cassoulet, moussaka, pasta's, paella's, sarzuela,... Voorbeelden van Mexicaanse of Zuid-Amerikaanse gerechten zijn taco enchillada's, chili's, pulled pork, Kip Jambalaya,... Zowel op zwoele zomeravonden als op koude winternachten kan u dus gerechten kiezen die bij het seizoen en thema passen.

Een uitgebreide menulijst met nog meer aanbiedingen kan u aanvragen door ons te contacteren.

Pasado

Deze meeste van deze gerechten zijn typerend voor hun iets pikantere afroom. De wensen van de klant geven hier echter de doorslag in. Wij proberen met andere woorden altijd flexibel te zijn in de smaken van onze gerechten.

Heeft u zelf eens van een top zuiders gerecht geproefd op vakantie of op restaurant en zou u uw genodigden hier ook van willen laten proeven? Laat het ons weten en we proberen het zo goed mogelijk na te bootsen.

Wenst u eerst komen proeven van een aantal gerechten alvorens de keuze te maken? Geen probleem!

INTERESSE? Wenst u te reserveren of meer info over prijzen en menu ? Ga dan verder naar de reservatiepagina of het contactformulier.

Wilt u een Zuiders artikel over Pasado Catering lezen? Klik dan op volgende link.

Pasado

Wanneer u voor de mediterraanse en / of de mexicaanse catering van Pasado kiest, waant u zich op uw feest in een Zuiders land.

Over de paëlla krijgen wij vele positieve reacties! Met onze foodtruck op de achtergrond zorgt Pasado voor een warme sfeer en gerechten.

Foodtruck & Contact