Onze top 5 eenpansgerechten
Al onze eenpansgerechten, brengen de keuken van dichtbij of van over de wereld. Standaard worden 3 gerechten gekozen, maar dat kunnen er ook meer of minder zijn. De 5 meest gekozen eenpansgerechten van Pasado zijn:
  • 1 Paëlla Valenciana. Paella de Spaanse klassieker waar men vis en vlees combineert. Het perfecte gerecht voor een breed publiek.
  • 2 Chili con Carne. Sinds de Tex-Mex rage wordt Chili con Carne veel bereid. En voor de echte Mexicano's smaakt daar een Corona biertje bij.
  • 3 Stoofvlees met groentjes en gebakken aardappeltjes a la Pasado. Door de grote pannen kunnen we wat meer variëren met de kruiden, voor de Pasado touch.
  • 4 Pastaschotels. Jong en oud zijn verzot op pasta. Met een pastaschotel speel je op zeker voor de kinderen. Verschillende soorten pasta's en sauzen maken het iedere keer toch net iets anders.
  • 5 Op de 5de plaats een ex aequo tussen the American BBQ en onze Oosterse en Aziatische rijstschotels met kip en curries.
Desserten om van te smullen
Wij als Boergondische vlamingen houden wel van een zoet afsluitertje. Zo om de gaatjes te vullen, weet u wel. Vele klassiekers en fijnere patisserie, we sommen even voor u op: cake, bavarois, boudoirs en taarten in verschillende smaken. Tiramisu, pannenkoeken, tarte tatin, cupcakes, rijsttaartjes, soesjes, eclairs, tompouce. En voor de grote en kleine cowboys; donuts, brownies en muffins. Zoals al ergens geschreven op deze pagina, u kan naar hartelust combineren. Oeps zijn we de chocolademousse nog vergeten, deze lijst is dus louter om u een idee te geven.
Tapa's zo veelzijdig, zoveel smaken
Tapa's komen uit de zuiderse landen overgewaaid, men gaat wat later aan tafel en men aperitieft wat langer. Tapa's zijn dus allemaal kleine gerechtjes. In het foodtruck concept zijn dit onze voorgerechtjes. In het ruime aanbod is er voor elk wat wils. Kibbeling, scampi's en calamares in look, gemarineerde kippenvleugeltjes, yakitorispiesjes, loempia's, chicken fingers, tempura schrimps, mini croques, gehaktballetjes, fallafelballetjes, tomaat mozarella spiesjes, toastjes met charcuterie, pikante worstjes, dadels met spek,... enz. Wij adviseren u wat het beste samengaat. Pasado catering services.
Speciale verzoeken, eigen recepten, vragen staat vrij
U heeft op de zolder het recept van de stoofkarbonaden van uw tante Julia gevonden. Met speciale verzoeken, een eigen recept kan u altijd naar ons komen. Als kok aan huis gaat Pasado steeds zijn best doen om dat overheerlijk recept tot zijn recht te laten komen. Wij houden wel rekening met het aantal personen. Koken voor 30 personen of voor 500 personen vraagt een andere aanpak.