Menu

Concept

All-in foodconcept & live cooking

Pasado Foodtruck & Catering brengt de wereld op je bord. Wij zijn een cateringbedrijf dat Spaanse en Italiaanse (mediterraanse), Mexicaanse (Zuid-Amerikaanse), Aziatische, Amerikaanse en Vlaamse gerechten maakt op je feest of event over heel België en Nederland. We doen dit met passie en ervaring, want onze chef koks staan al jaren in het vak.

We maken gebruik van grote stoof- en grillpannen om de heerlijkste bordjes live klaar te maken, op de gewenste locatie. Feesten met Pasado Foodtruck & Catering is een heuse belevenis. Zo kunnen je gasten al beginnen watertanden voordat ze ons eten proeven. Een folklore, losse sfeer, wereldklasse, all-in foodconcept en live cooking… dat is Pasado ten top.

Vraag offerte

Onze feestformules

Je kiest 3 verschillende gerechten uit onze menulijst. Een combinatie uit verschillende werelddelen is perfect mogelijk. De gerechten worden dan vers bereid in grote pannen op je feest of receptie. Als de bereidingen klaar zijn, schuiven de gasten aan om te smullen.

We voorzien voor elk gerecht een gelijk aantal porties, geserveerd op gerecycleerde wegwerpbordjes met wegwerpbestek. De porties zijn groot genoeg zodat iedereen à volonté kan eten. Eventuele overschot kan in eigen potjes bewaard worden.

Eenpansgerechten uit 5 continenten:

 • Aziatisch & Oosters
 • Vlaams
 • Zuid-Amerikaans
 • Noord-Amerikaans
 • Mediterraans

Bekijk menulijst

Extra lekkernijen

Naast onze befaamde eenpansgerechten bieden we een heleboel extra’s aan. Want een feest is pas compleet met een knaller van lekkernijen!

 • Warmte tapas
 • Koude tapas
 • Soep
 • Desserten
 • Prosecco en wijn
 • Porseleinen borden en zilveren bestek

Bekijk menulijst

Vaak gestelde vragen over onze foodtrucks en catering

Pasado Foodtruck & Catering boeken voor je feest, dat is smaakvol genieten van live cooking voor jong en oud. Gegarandeerd een onvergetelijke belevenis voor jou en je gasten. Toch nog vragen? Misschien vind je het antwoord hieronder. Of neem gewoon contact op, we staan voor je klaar!

Hoeveel kost Pasado live cooking?

Elk feest is maatwerk, volgens de wensen van onze klanten. Daarom kunnen wij geen vaste prijzen aanbieden. Maar gratis offerte aanvragen gaat handig en snel via onze website. We berekenen dan de exacte prijs voor je feest. En dit binnen enkele minuten. Vraag nu je gepersonaliseerde offerte aan!

Offerte aanvragen

Hoeveel ruimte hebben jullie nodig?

Wij hebben gemiddeld een ruimte van ca. 3 meter op 3 meter nodig en een vlakke ondergrond om ons te kunnen opstellen. Ons materiaal kan perfect door een deuropening.

Moeten wij een voorschot betalen?

Je stelt vertrouwen in ons en dat is wederzijds. Ons mailverkeer is voldoende bewijs van overeenkomst.

Wat als het regent?

We zijn voorzien op alles. We brengen een tentje mee om ons materiaal en onszelf droog te houden. Dit kan ook gezellig zijn!

Wat met allergieën?

Bij Pasado vinden we het belangrijk dat er voor ieder wat wils is. Bijzondere wensen vernemen wij graag op voorhand, dan voorzien we een smakelijk alternatief.

Hebben jullie elektriciteit nodig?

Wij verwarmen onze pannen met grote gasvuren die branden op propaan. Als jullie graag wat verlichting hebben in de avond, dan is het makkelijk als er een stopcontact in de buurt is. Zo kan iedereen zien wat voor lekkers er in onze pannen zit!

Offerte aanvragen